loader image

W Nad and Greg oprócz monoporcji dostępnych w naszych cukierniach przygotowywujemy kompletną ofertę wypieków na imprezy okolicznościowe i wesela. Mamy torty, ciasta oraz desery we francuskim stylu. Zapraszamy Was na degustację z indywidualnym wyborem tortów, ciast oraz deserów. Tak, aby ten ważny dzień był wyjątkowo smakowity.

croquembouche

Nasza wieża z ptysiów jest komponowana zgodnie z życzeniami klientów, którzy wybierają smaki, kształt oraz dekoracje.

Nasza wieża z ptysiów jest komponowana zgodnie z życzeniami klientów, którzy wybierają smaki, kształt oraz dekoracje. Podstawę wieży stanowi nugat oraz posiekane, karmelizowane migdały, które tworzą solidny fundament dla ptysiów. Po ułożeniu, wieża jest starannie dekorowana, aby zachwycać zarówno smakiem jak i wyglądem.

 

Na cenę wpływa:

  • Liczba ptysiów – średnio należy liczyć 3-4 ptysie na osobę, w zależności od kompozycji deseru (np. tort, bufet).
  • Dekoracje z nugatu i/lub cukrowych figurek – koszt jest ustalany indywidualnie, w zależności od ilości nugatu i liczby poziomów wieży.
  • Dodatki – możliwość dodania kwiatów, figurek i innych ozdób.

 

Darmowa degustacja dla młodej pary
Organizujemy darmową degustację* dla pary młodej. Zapraszamy do kontaktu w celu umówienia spotkania i ustalenia szczegółów.

*Degustacja jest bezpłatna przy zamówieniu tortu lub candy baru weselnego w Nad&Greg – koszt degustacji zostanie odliczony od całkowitego kosztu zamówienia.

torty
i torty piętrowe

Urodziny, komunia, chrzest, inna okazja? Mamy ciasto, którego potrzebujesz!

Wyrafinowany piętrowy tort, dostępny w wielu smakach i rozmiarach. Wybierz z naszych propozycji, albo opowiedz nam, jaki jest Twój wymarzony.

 

Na cenę wpływa:

Ilość pięter, skład, zdobienia, dostawa.

 

NASZE HITY :
LE FRAISIER : krem mousseline waniliowy albo pistacjowy, rolada Joconde (z migdałami), truskawki marynowane i truskawki świeze, elegancka dekoracja z kremem z mascarpone.

NAKED CAKE: rolada Joconde, świeze owoce sezonowe, mousse z mascarpone do wyboru: waniliowy/pistacjowy/ cytrynowy/ yuzu.

L’INFINI VANILLE: Rolada waniliowa, chrupiący crokant z wanilią, krem z wanilią, mousse waniliowy.

L ‘EXOTIQUE : Kokosowa kruszonka, mus waniliowy, krem z marakują i mango, galaretka marakuja, dekorowane kulkami kokosowymi, mango, kwiatami i czekoladą.

FRANCUSKA CHARLOTTE: sezonowy mus owocowy z wybranych owoców i mousse waniliowy, karmelowy lub czekoladowy, lekka rolada, dekoracja wstążką.

LE SICILIEN : Dacquoise z pistacjami, krokant z pistacjami, marynowane wiśnie, mousse z pastą pistacjową 100 %

słodki
stół

Z nami mogą Państwo skomponować unikalny zestaw, który zachwyci przybyłych gości!

W naszej ofercie możliwe jest dostosowanie rozmiarów różnorakich tart oraz innych wypieków do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Słodkie stoły, początkowo znane na Zachodzie, dzisiaj coraz częściej pojawiają się również na przyjęciach w Polsce. Z nami mogą Państwo skomponować unikalny zestaw, który zachwyci przybyłych gości.

 

Spróbuj:
mini tarty: tarta brulee/ z musem malinowym / gruszką i czekoladą / truskawką i pistacją / jagodą / cytryna i bezą;

nadziewane czekoladki: z ciemną czekoladą z Saint Domingue i karmelizowanymi orzeszkami / brownies z belgijską czekoladą;

mini choux i mini ekler: z kremem pralinowym / mango / czekoladą / kawą

mini mille-feuilles (ciasto francuskie): wanilia z Madagaskaru / syrop klonowy / amaretto

Facebook Instagram